Söndag

Eftersom vi numera är så spreke norrmän så gick vi på tur idag! Det var inte speciellt långt men mjölksyran i benen var definitivt där! Det var ungefär 1 km till toppen och 350 meters lutning. Kan ju säga att det gick betydligt snabbare neråt :) Härlig belöning med utsikten när man kom upp iaf! :) 

Lördagskvällen

Bjuder på lite bilder från microbryggerifestivalen vi var på! Riktigt trevlig kväll! Började dagen tidigt med brädspel, hamburgare och rosevin och Anna och Chris. Fortsatte med mousserande vin i parken i Grünerløkka innan vi drog in på microbryggerifestival! Mycket folk, massa olika typer av öl och riktigt bra stämning! Eftersom vi inte ätit någon middag blev det sen middag vid 23 på en riktigt god resturang :) Lördag

Här sitter jag och dricker morgonkaffet! :) soligt men ändå höstigt i luften så det behövs tofflor och filt. Snart kommer det säkert att bli varmare! Blir en skön dag :) 

Tisdag

Såhär trevligt hade vi det igår hemma hos Anna och Chris! Vi spelade power grid, tog bara 3 timmar ;) Erik vann tillslut med bara två ynka pengar över Chris. Jämt spel!