Onsdag

Hej!
Idag har jag, Anna och Jeanette kört en såkallad svensk arbetsdag det vill säga många fikapauser samt lång lunch ;) 
Skippade dock att jobba längre som kanske ingår i en svensk arbetsdag och gick och tränade istället. Stod en ambulans utanför gymmet när jag kom dit så de va lite skumt.. Tror jag ska anmäla mig till sentrumsløpet i april nu iaf, kan vara bra med lite motivation då den inte är den absolut högsta just nu. Hade bra motivation december och januari fram tills nyss typ. Får hitta den igen, kom fram kom fram! :) 
Sprang iaf en bit och så körde jag lite intervaller. Längtar tills isen försvinner så man kan springa ute!!Tisdag

Idag var jag på möte i KiMs fabriken. Alltid lite mysigt att åka dit och poppa musik i bilen och kolla på Norges fantastiska miljö på landsbygden eller toten som de heter på norska :)Ut på tur aldrig sur :)

Idag har vi åkt längdskidor! Hej va de gick! Säkert 3 mil ;) haha nedå! Var ute på Bygdøy där det fanns lite spår. Solen smög sig fram så det var en trevlig tur. Var lite väl isigt men det var i alla fall inte  mycket folk vilket är skönt! När vi åkte längdskidor i tryvann senast fick man ju stå i kö i spåret! 

Lördag

Hej!
 
Igår var hade vi back to work after work på jobbet! 
Superkul! 
Började med vin och pizza på kontoret och avslutade med shuffleboard på Kulturhuset. 
Har faktiskt varit ganska sliten idag haha så har mest tagit det lungt men en sväng ut på ikea har vi hunnit med! Köpte in lite nya blommor och en vattenkanna!
Ikväll ska vi göra våran egen pizza och göra egen sangria! 
 

Helgen

Åh har haft en superhelg i Norrköping tillsammans med Malin och Ari! I fredags kom vi fram sent men ändå väntade en brakmiddag! På lördagen var vi på Boda Borg! Sjukt kul! Vi jobbade på bra måste jag säga! Fysiskt anstängande och hänga å slänga i massa lijaner men måste säga att jag och Malin var grymt starka haha! Bästa var när man skulle svänga sig från ett ställe till ett annat genom handtag som hängde i taket och både jag och Malin dunsade rakt in i väggen! Haha!