Mallorca dag 7

Dag 7: Sista dagen i Mallorca! Den spenderades på stranden och vid poolen såklart! På eftermiddagen gick vi en sväng på stan och köpte lite armband, enfotlänk och en drömfångare. Senare gick vi och spelade minigolf, denna gången var jag helt otroligt grym! Vann hela skiten och det var med ganska stor marginal! Jag som aldrig vinner minigolf! Bra slut på semestern måste man ju säga :D 
 

Mallorca dag 6

Dag 6: Idag var vår motorcykeldag! Så himla glad för att vi hyrde en motorcykel! Åkte längs med kusten bland massa berg. Så himla mysigt och superbra vägar! Det var som trollstigen fast bättre! Åkte till Soller där vi åt tapas innan vi åkte hem igen. På kvällen var vi i magaluf! Det var också väldigt kul! Var ute till 5 eller något sånt! Kändes ungdomligt! :) 
 

Mallorca dag 5

Dag 5: Denna dagen bytte vi hotell! Det var faktiskt väldigt nice att byta hotell mitt i resan speciellt när man har all inclusive. På så sätt kunde man lixom byta ett hotells pommes och aioli mot ett annat hotells pommes och aioli :D Bodde på ett hotell i Palma Nova och hade väldigt fin utsikt ifrån balkongen! Dagen spenderades dels med lite resa, dels med att reka uthyrningsställe för motorcykel, såklart dricka sangria och på kvällen åkte vi till Palma. Supermysigt att gå runt där och lagom att åka på kvällen när det blev lite svalare då det var så himla varmt hela resan :)  
 

Mallorca dag 4

Dag 4: Dagens första aktivitet var tennis! Gick ju sådär men det var kul iaf! Dagens andra aktivitet var frukost! Dagens tredje = sooooooola! Dagens fjärde = Ut på klipporna med älskling igen! Dagens femte = biljard!
 

Mallorca dag 3

Dag 3: Vi åkte till Inca för att gå på lädermarknad. Marknaden var sådär, ganska likt Rättviks marknad :) Efter det åkte vi till en vingård. Supermysigt med en stor vinprovning! Fick till och med ost och bröd till :) Köpte med ett rött mousserade vin hem som vi tyckte var väldigt gott. Efter det åkte vi till en till vingård som drevs enbart av kvinnor. Det var dock väldigt tomt när vi kom dit så vi vandrade in i ett hus som visade sig vara privat hehe! Det fanns i alla fall ingen tid för någon vinprovning där :(. När vi kom hem körde jag ett intervallpass och efter det var det fritt fram på alkoholen ;) Gick ut på klipporna tillsammans med Erik med varsin sangria och varsin cava. Satt där och pratade i en timma vilket var jättemysigt! På kvällen var vi och spelade minigolf! Jag vann dock inte :(