Lördag

Vi har köpt en ny soffa! Den är jättefin! Blev en svart skinnsoffa som dessutom är en bäddsoffa! Helt perfekt när folk kommer och hälsar på! Tror dessutom att det blir en riktigt skön säng när man bäddar ut den med skön madrass och hela köret :) Jag är supernöjd! 


Fredag

Nu sitter vi på tåget mot Stockholm! Ska blir trevligt att spendera helgen där! Tre timmar i tåget avklarade så det är bara två kvar! Längtar tills vi kommer fram :)
Torsdag

Hej! 
Förra helgen var toppen! Började fredagen med riktigt god mat! Till förrätt åt vi svamp och parma toast och det andra har jag inte bild på :) 
På lördagen gick vi genom frognerparken och till en spabehandling som Erik fick av mig i grattispresent när han fick sitt nya jobb! Vi fick vårt eget rum med bubbelpool och två massagebänkar där vi fick 30 min bodyscrub, guld ansiktsmask och 60 min hot stone massage! Efter det köpte vi med oss sushi och peppade för att dra på diva and the beast på Chai Noir. Sjukt bra föreställning som blandade rolig humor och massa awesome musikallåtar! De startade och slutade med Phantom of the opera så de va grymt! Efter showen drog vi till Anna och Chris för lite förfest innan vi åkte till Kuba och spelade shuffleboard! 
Onsdag

Hej!
 
Jag har nästan gått och blivit sjuk.. Egentligen hade jag hellre blivit sjuk och finished with that istället så är jag förkyld och har feber fast bara liiite feber. Sjukt störande! Speciellt eftersom vi ska åka till Stockholm i helgen och jag vill verkligen inte vara sjuk då. Jag satsar på att äta tonn med vitlök och ingefära och dricka massvis med juice!
 
Över till något roligt så har jag fått en ny arbetsdator! Jag är riktigt glad över detta byte! Min förra var tung, stor och extremt långsam. Den nya heter lenovo yoga och är grym! Liten, lätt, snabb och man kan snurra runt skärmen så det blir som en tablet. Dessutom har den touch skärm! Ja det blev helt enkelt ett bra byte!

Måndag

Soffbordet hemma har varit i dåligt skick länge men Eriks morfar håller på att göra ett nytt bord åt oss så tills det är klart slängde jag på lite marmortejp och det blev ju mycket bättre!