Torsdag

Hej! 
Förra helgen var vi och hälsade på Malin!! Och hennes pojkvän Rickard :) Det var såklart supertrevligt! Rickard bodde jättenice i Kista. På lördagen var vi på tre kamp och körde skytte, golf och bowling! Reslutaten kan ju vara hemliga men kan ju säga att Erik ville ta med sig resultaten och rama in dom så man kan ju gissa vem som vann ;)


Onsdag

Hej! 
Jag glömmer helt bort att blogga av och till :) 
Jobbar fortfarande väldigt många timmar varje dag så det blir mest jobb sen lite träning och mat och sen jobbat jag och Erik ihop på kvällen. Jobbar med ett kul projekt som jag tror kan bli väldigt bra och där jag får chans att göra reella förändringar på hela vårt arbetssätt på logistik på OCSN :) 

Var ute och åkte skidor förra veckan! Hann tyvärr bara åka på torsdagen och när vi kom hem efter helgen var det mildväder så spåren på bygdøy är dåliga.. Imorgon ska vi iaf åka ut i marka med Anna och Chris och köra lite. Anna hade smygtränat massa i helgen så jag ligger efter haha! :D 

Torsdag

Jag ska bli skidproffs! Eller ja de är jag ju redan föresten haha! Nädå! Är ju urusel på skidorn men har ändå anmält mig till ett lopp 5 februari på 12 km! Man fick gratis platser av Orkla och så driver den där orkla skidjackan man ska få motivationen lite! Väl i mål tänker jag att herrarna får möta upp mig och Anna och så går vi på after ski som är i Holmenkollen :) Det är skidfest i Holmenkollen och dagen efter oss går herrarna 5 mil i våra spår (hehe eller var de vi som gick i deras?..) vet inte om vi ska upp och kolla på den stora tävlingen på lördagen än eller om man kommer va trött på skidor efter mina 12 km dagen innan ;) 

Onsdag

Hej! Här finns det inte så mycket att säga :) dagarna rullar på! Är inne i en period med mycket jobb och mellan jobb och träning finns inte allt för mycket tid kvar :) Men kan iaf bjuda på några bilder på helgens mat! Gjorde en jättegod mangosalsa :)