Midsommar

Hej! Måste ju lägga in lite bilder från midsommar innan vi går in i en ny månad hehe :) Vi var i Stumsnäs som vanligt tillsammans med Stockholmsgänget :) På fredagen blev det mest häng och snack över ett glas mousserande. Lördagen började med chill och en omgång av cash & guns :) Sen blev det fix med mat, binda en krans å så som vanligt! Tiden sprang iväg! Körde även slip and slide på kvällen och varvade det med badtunnan :)
På söndagen var vi ute med bryggan och badade och grillade massa gott :) Har nog mest bilder på kameran så får ladda upp de senare :)

Söndag

I helgen har mamma och pappa och svärföräldrarna varit här! Det har varit väldigt mysigt att haft de här! Vi har tagit det lugnt och turistat! Var på undervattensopera igår som var superkul! :) ja det var alltså opera på en pub med undervattenstema, inte mer avancerat än så men väldigt skoj! 

Söndag

Hej!
 
Kul sak som precis hände! En skata flög in i vardagsrummet och bajsade på golvet och flög ut igen haha!!
 
En annan kul sak är att vi faktiskt har bokat in en till resa! Sjukt! Vi har haft lite tankar på att åka ner i europa med motorcykeln men nu har vi bokat den första sträckan så vi tar färjan från Oslo till Danmark vilket tar en natt. Sen åker vi genom Danmark ner till Hamburg där vi tar ett nattåg till Munchen. Därefter är tanken att ta det lite som det kommer men att köra genom Österrike och alperna och sen vidare till Italien, tror vi åker runt Gardasjön igen så som vi gjore med mamma och pappa för ett par år sedan och sen kanske en sväng i toscana. Ska bli superkul! Vi räknar med att vi blir borta runt 3 veckor! Tanken är att vi ska vara lite mer backpackers och bo på hostels och mc campingar! Ska bli superspännande!! Jag får tyvärr inte övningsköra i andra länder så vi får nöja oss med en mc och Erik som förare men det blir bra det, han är ju väldigt duktig och försiktig så det känns säkert och bra! 
 

url.jpgurl.jpgurl.jpgurl.jpg

Fredag

Hej! Jag sitter och väntar på att Erik ska komma hem från jobbet så vi kan göra något kul så passar på att blogga lite sålänge! Bjuder på en mobilbild på mig och en på min chili haha!! 
Nästa vecka kommer mina föräldrar och Eriks föräldrar hit det ska bli superkul!! 


Måndag

Hej! 
I helgen har vi varit på Håkan Hellström! wow vilken stämning det var! Set var superbra! På lördagen åkte vi ner till Göteborg och mötte upp Tessan, Johannes, Elin och Andreas. Sen drog vi ut en sväng på stan, åt mat och gick på en barrunda! På söndagen spenderade vi den mesta tiden i lite olika parker och peppade inför konserten. Tog även en härlig vinlunch :)