Tisdag

Hej! Då var påsken över och det är kortvecka denna veckan! Woopwoop! På påsken var vi i Idre tillsammans med min och Eriks familj :) supertrevligt att kunna åka ihop! Vi har haft det toppen och fick prova våra nya skidor som presterade som förväntat :)Tisdag

Hej hej!
 
Nu är det snart påsk! Jippi! Norrmännen är smarta på just denna ledigheten och har en och en halv dag mer än Sverige då vi bara jobbar halvdag imorgon :) Efter jobbet ska vi hämta våra nya skidor som vi köpt! Kollade ut ett par på internet och när vi kom till butiken så visade det sig att det var massa rea på de! Nästan halva priset! Jippi :D På torsdag åker vi till Idre och är där över helgen, både mina föräldrar och Eriks föräldrar ska dit så det blir mysigt! 
Ikväll har vi suttit och funderat lite på resa till hösten men har inte riktigt bestämt oss för vad som blir bäst så får fundera lite till ;) 
 

Lördag

Hej!
Vi sitter ute på uteplatsen och har det härligt! Vi har tagit bort vårt bad och fixat i trädgården idag så nu vilar vi och njuter av vädret! Ikväll ska vi slappa, grilla hamburgare med avokado och mango salsa och spela dominion! Ska hämta upp lite nya spel i Idre nästa vecka,med blir skoj :)


Norefjell

Denna helgen var det verkligen toppenväder i Norefjell! Vi åkte upp på fredagen efter jobbet och när vi kom fram åt vi räkor och sen tacos :) 
På lördagen hyrde jag skidor och mot förmodan så kom jag ihåg hur man gjorde :) 
På söndagen blev det längd men jag hade inte vallat något bra så fick inget fäste alls.. :) 


Måndag

Hej! 
 
I helgen var vi i Norefjell, provade skidor för första gången på länge! Får lägga upp bilder någon dag :)
Jag har hittat ett jättefint badkar! Tänk ett badkar som kanske får plats i badrummet! Vi ska fundera lite mer och mäta upp hur trångt det kommer bli i badrummet men det är iaf en möjlighet :)