Fredag

Hej! Här kommer några fina bilder som är tagna på terassen vid huset i kroatien! Jag blev kanske lite mörk i ansktet men fina bilder tycker jag :) I helgen har vi egentligen inga planer, det är en matmarknad i oslo vi kanske tänkte gå på :) Förra helgen hade jag ensam myskväll på fredagen, mysdag med Erik på lördagen med en del motorcykelkörning och på söndagen hängde vi med Anna och Chris :) 
 

17:de Maj

Nu var det någon vecka sen det var 17:de maj men här kommer iaf lite bilder som vi tog när vi kom hem på kvällen! Ser dock att de blev lite ljusa så borde kanske redigerat de något men men det orkade jag inte! Vi firade iaf 17:de maj hos Ida och Christian och började dagen med champangefrukost! Anna och Chris var såklart med så kanske inte ska säga att vi började dagen med champangefrukost för vi började faktiskt med en gin och tonic i kaffemuggar på spårvagnen tillsammans med Anna och Chris :) 
Efter att vi hade hängt hos Ida ett tag så drog vi vidare till Dögnvill där vi hade ett bord. När vi ätit gick vi vidare till birkelunden och lyssnade på deras manskör och satt i parken och drack lite vin :) 
Lägger upp lite bilder från mobilen också men det får bli ett annat inlägg :) 
 

Dubrovnik dag 8

Detta var sista dagen innan vi åkte hem! Jag och Erik blev hämtade väldigt tidigt på morgonen så blev inte allt för mycket sömn men det gjorde inte så mycket :) Denna dag hängde vi vid poolen och sen gick vi ner till mlini för att äta lunch och dricka lite drinkar :) På kvällen åkte vi tillbaka till Dubban för en sista måltid, myspys!