Thai dag 5 och 6

Hej,
 
Jag har inte så många bilder från dessa dagar men den ena dagen åkte vi med hotellets tuktuk ner till havet och badade. Det var en fin strand och stora vågor så det vet väldigt skoj! Vi hade med oss vår gopro men den hade dött så det blev inga bilder. Iaf så var det sjukt varmt och dåligt med skugga så vi badade mest hela tiden och sen gick vi och tog en galet skön massage innan vi gick och åt lunch på ett ställe vid vattnet. På eftermiddagen åkte vi tillbaka upp till hotellet igen och på kvällen var det en middag på hotellet som ingick i den deal vi köpte. 
Dagen efter hängde vi vid poolen men även denna kvällen åt vi på hotellet eftersom den maten ingick hehe! Det var riktigt god mat på hotellet också så det var nice! På kvällen mötte vi upp Eriks gamla dykarlärare som bor i Rawai och några kompisar till han och åkte till en bar! Det var en ovanlig och skoj kväll! Haha vi kom inte tillbaka till hotellet förens runt 5 på natten! 
 

Tisdag

Förra veckan var vi på jullatter tillsammans med Anna och Chris! Vi började med att gå till Olivias och åt jättegod pizza med chevre! Efter det gick vi till stället som heter Latter som är typ en teater i Oslo, det körs nästan bara stand up där tror jag. Där hade BMI (bare moro impro) sin julshow som för övrigt var sjuuukt kul! :D

Lördag

Idag har vi varit nere på stan en sväng och kollat på julmarknaden! Inte varje gång man sitter på en uteservering på första adventshelgen :) Vi köpte inte så mycket julklappar men ändå hehe!

Thai dag 4

Denna dagen hade vi bokat en dykutflykt till Koh Phi Phi. Det var 3 dyk som var planen! Det som var väldigt kul det var att när vi kom fram till stället och vår instruktör presenterade sig så var det en kille som heter Lars från Norge och han jobbade på det stället jag tog dykarcert på förra året, men detta var alltså ett helt annat ställe. Kul sammanträffande iaf! Vi åkte iaf iväg med båten och innan första dyket kände jag att jag måste ta en sjösjuketablett när vi kommer tillbaka till båten. Sen dök vi och allt var bra men när vi kom tillbaka till ytan igen så vågade det så sjuuukt mycket och vi låg i vattnet och väntade på att båten skulle plocka upp oss igen ganska länge så då hann jag bli illamående. Väl på båten tog jag en tablett men när man väl börjat må dåligt så gör tabletterna tydligen det bara sämre så jag blev såklart dålig och fick stanna kvar på båten under andra dyket. Som tur var la vi oss på väldigt lungt vatten medan de andra dök så jag kunde ta en ny tablett och somna så när de andra kom tillbaka igen så började jag känna mig bättre. Jag var med på sista dyket och mådde prima, man blir väldigt trött av de där tabletterna så jag hade nog tur som hade möjlighet att sova lite! Andra dyket var iaf awesome! Vi såg en jättecool leopardhaj! Efter det åkte vi tillbaka igen, då var det dags för Erik att ta en tablett men som tur var blev han aldrig dålig bara väldigt trött haha!