Bangkok

Hej!

Just nu sitter vi på Bangkok flygplats och snart flyger vi vidare till Phuket! Flyget gick väldigt bra och det kändes som att det gick fort :) nu är vi dock lagom trötta eftersom vi inte sovit något :) här är klockan just nu 7 på morgonen!

Thailand

Hej! Imorgon åker vi till Thailand! :)
Jag har inte helt fattat att vi ska åka än! Så mycket som ska fixas med hehe!
Iaf här är resplanen men lite reklambilder hehe!
29-5 november Mangosteen Resort, Rawai. Vi har köpt en lets deal kod så det blir spännande! Vi ska bo i en bungalow och så ingår det lite allt möjligt :)

Efter det åker vi till Kambodja och Siem Reap för att kolla på Angkor Vat. Det blir kul att se på ett till av världens underverk :) Där blir vi två nätter så till 7 november.

Sist åker vi tillbaka till Phuket igen och till Khao Lak. Där bor vi på ett mindre hotell, jag har verkligen letat efter små hotell eftersom vi hade en så bra upplevelse när vi bodde på Koh Samui men det har inte varit så lätt och jag tror aldrig detta kommer hålla samma klass men det blir nog perfekt ändå! Här är planen att vi ska till similan Island och dyka då det är ett av världens 10 bästa dykarställen :) Vi åker hem 13 november och kommer fram 14 november :)

Lördag

Frulle! Så mysigt att börja lördagen med en lång frukost framför brasan! Just nu använder vi nästan bara myshörnan uppe vid köket för då kan man sitta framför brasan :) Planen är att inte sätta på någon värme förens vi kommer hem från Thailand :)

Fredag

Hej! Detta så härlig höst ute just nu! Idag efter jobbet gjorde vi varm oboy och gick ut till bygdøy och satte oss på en brygga med varsin filt och kollade på sjöstjärnorna! Haha!!

Myskväll

Idag har jag och Erik en myskväll! Idag har vi inte gjort mycket alls utan bara gått en sväng på stan (lång sväng iförsig och vi gick hela vägen hem) :) Efter det cyklade jag till mashmans och köpte kronärtskockor så ikväll ska vi äta det till förrätt och pad thai till huvudrätt :)