Fredag

Alltså ska vi ta ett moment och beundra min chili? :D haha! Det är första året jag har planterat en chili och började med ett frö i vintras/våras. Den har växt fantastiskt och den första chilin kom ganska tidigt och sen dess har jag haft fri tillgång till chili! Det enda negativa är att den kanske är lite stark haha!!

Torsdag

Hej! Jag är så happy över vädret just nu! Det är precis i övergången till höst och det har varit jättefint väder i stort sätt hela sommaren och fram tills nu så det känns perfekt att det blir höst, löven flyger från träden, det är friska vindar, ibland på kvällen regnar det och när jag cyklar hem från jobbet har det varit sol men höstig luft! Awesome!!
Imorgon åker vi till Tranås!! Längtar! Eriks föräldrar kommer också dit så ska bli jättekul att träffa alla! :)

Fredag

Hej! Här är lite bilder från förra helgen! På fredagen kom Tessan, Johannes, Elin och Andreas hit! På lördagen gick vi alla upp tidigt för att se My springa förbi men vi missade henne! Synd :) Vi gick hem igen och chillade och åt frukost och gjorde ett nytt försök igen runt 12 och såg henne springa förbi för andra gången, då hade hon bara 1,6 mil kvar hehe! Men hon körde igenom hela maratonet! Vi åkte in till stan, satte oss på en resturang på akers brygge och hade det awesome! På kvällen var det kräftskiva och fest som gällde :)

Fredag

Hej!
 
Jag sitter och väntar på att stockholmsgänget ska komma hit. Ska bli så kul att träffa de igen, har saknat de massor och snart är de här!! I helgen blir det kräftskiva och bara umgåsmys :)