Söndag

Det är ganska sjukt men detta var vår första helg hemma sen i början av juli! Och vilken bra helg det har varit! Idag tog vi en motorcykel ut till Øvrevoll galoppbane där de hade ett stort event med massa race och finklädda människor i hattar! Superkul! Vi satsade 100 kr en gång på en random häst! Tog den för att den var vit och lätt att se och sen vann vi på målfoto! Galet! Eftersom vi inte kollat något innan så hade den höga odds så vi vann nästan 800 kr haha! 

Lördag

Idag har det varit en så himla härlig dag! Jag överraskade Erik först med en härlig frukost och sen med att åka ut till The Well för en hel dag på spa och massage! Har inga egna bilder från The Well eftersom man inte får ha med sig mobil in men det var verkligen gigantiskt och jättefint!! Så bra dag!!

Fredag

Hej! Här är min fredag i bilder :) Först blev det vinlotteri på jobbet! Det är jag som håller i det och jag vann två flaskor!! Jippi! Idag har det varit fullt upp på jobbet med en anbudsprocess som hade deadline så nu kan jag börja med det roliga och analysera :) Efter jobbet fixade jag med mat! Skulle göra en häftig potato foam i min Isi cream charger men den blev väldigt rinnande. Tror vi får öva på plating men det blev väldigt gott iaf! Nu blir det att läsa en bok ute på terassen! 

Frankrike dag 10

Sista dagen i Frankrike! Började med god frukost! Tror detta var den godaste frukosten enligt mig :) Sen åkte vi mot D-day stränderna. VI gick på en 360 graders bio som visade en 30 min film från andra världskriget innan vi turistade vidare. 
 
 
 
Vi åkte också till den Amerikanska kyrkogården, så otroligt och ofattbart. 
 
 
På kvällen satt vi först och läste i trädgården innan vi gick ner på stan. Hittade en trevlig resturang som vi åt mat på. Till och med jag åt fisk båda dagarna när vi var i Honfleur, det var en riktig hamnstad så det kändes som ett must. :) 
 

Frankrike dag 9

Vi lämnade häftiga Mont Saint Michel och åkte vidare mot Normandie. Jag förstod aldrig om det stavas Normandie eller Normandy, kanske olika stavning på olika språk. I vilket fall stod det olika lite överallt :) 
 
 
Vi åkte till Caen och gick på ett museum om andra världskriget. Tog lite längre tid än vi först trott då det var väldigt stort men vi var där i cirka 4 timmar. 
 
 
Efter det åkte vi vidare till Honfleur där vi skulle bo två nätter. Bodde i ett jättemysigt litet rum! Det hette hotell men det var mer som att vi bodde på övervåningen hemma hos någon men det var jättefina rum, egna badrum och en jättestor fin trädgård vi kunde vara i. 
 
På kvällen vandrade vi runt, här var det lite regn i luften och första gången det inte var jättevarmt :) Vi passade även på att ta en tur i parisehjulet! På kvällen åt vi på en mysig resturang vid hamnen. Staden var verkligen jättemysig!