Frankrike dag 2

Började med frukost på hotellet! Helt ok frukost, de hade allt man ville ha men inte så jättestort utbud av de olika sakerna :) Fortsatte såklart dagen med sightseeing. Vi köpte biljetter till en hop on hop off buss som vi åkte runt på. 
 
Efter ett tag satte vi oss på en resturang. Erik testade råbiff för första gången och jag körde på det lite mer säkrare kortet med hamburgare. Det var väldigt gott!
 
 
På kvällen skulle vi på wine making course som jag hade fått av Erik i födelsedagspresent. Det var jättekul! Det var bara vi och ett annat par från Australien som var jättetrevliga. Vi smakade olika typer av druvor och sedan gjorde vi flera olika blandningar för att se vad vi gillade bäst. Efter att vi hittat vår mix gjorde de en flaska av den, satte på en etikett som vi gjort och boteljerade vi den. Jättekul aktivitet!
 
 
Efter kursen gick vi och åt på ett ställe i närheten. Jag åt den absolut godaste raviolin jag någonsin har testat! Den blev serverad med champinjon och tryffelsås! 
Efter maten gick vi och spanade in louvren. Efter det hittade vi ett kul tivoli innan vi avslutade med snack på balkongen :)