Frankrike dag 4

Dags för en sista heldag i Paris! 
Vi åkte bort mot Sacre Coeur med t-banan och sen gick vi in på McDonalds och köpte kaffe. Jag lyckades tappa våra kaffe på golvet haha! Såå pinsamt! Men hon som jobbade där gav oss två nya gratis :D 
Inne i Sacre Coeur var det gudtjänst och vi hoppade på nattvarden! 
 
 
 
Vi gick också upp i ett torn och fick en grym utsikt över stan!
 
 
TIll lunch köpte vi varsin baguette och strosade runt bland kvarteren runt Sacre Coeur som vimlar av konstnärer och mysiga byggnader. 
 
 
VI hade varit inne på lets deal kvällen innan och hittat en bra deal till en tre rätters så dit gick vi för att äta middag denna kväll innan det bar vidare till moulin rouge. Vi stod nästan längst fram i kön när de sa till oss att man inte fick ha på sig shorts, vilket var exakt det Erik hade på sig! Så vi fick springa till närmsta butik som sålde byxor Detta var ju sent på kvällen så det var bara sånadär superturist butiker öppna som säljer souvenirer. VI köpte iaf dyra byxor i världens sämsta kvalitet! Hehe men vi fick komma in och vakterna kände igen oss så vi fick komma in ganska långt fram. Showen var iaf jättebra och det var överraskande och kul att ha varit på!