Framme

Hej! Nu är vi framme och har varit det ett tag :) Nu är det dags att krypa ner i sängen efter att ha varit vakna länge! Flygturen gick väldigt smidigt och kah fick bubbel och löste sudoku så det gick ingen nöd på mig! Inte på Erik heller som spelade spel hela vägen :)
Flyget till Phu Quoc var försenat en timma så vi hängde lite på flygplatsen. När vi kom fram så hade mitt bagage gått sönder på grund av hur Bangkok airlines har behandlat mitt bagage. Blev erbjuden hela 22 dollar som ersättning! Det är helt sjukt lite jämfört med vad jag köpte väskan för. Nu måste jag försöka hitta en ny väska här nere.
Det var iaf sjukt trevligt att komma fram och vi har haft en jättebra kväll med Anna och Chris! 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Fredag

Hej! Här är lite fler bilder på vårt nya kök! Vi är supernöjda! Nu är det bara baksidan och överskåpen kvar. Måste bara bestämma mig för svart eller vitt :) (null)

(null)

(null)
(null)
(null)

(null)

(null)

Söndag

Igår var Anna och Chris här en sväng och åt mat och spelade spel! Vi försökte göra en drink i en isboll men det lyckades inte helt hehe! 
Jag gjorde torsk med ärtpure, spiskummin foam, pocherat ägg och potatis. Väldigt gott! Till efterrätt blev det en lemon curd paj med italiensk maräng. Efter det körde vi en omgång Caverna! :)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)