Tisdag

Förra helgen var mamma, pappa och Dennis här! Vi hann med mycket då de kom på onsdagen då pappa skulle jobba och Dennis och mamma åkte skidor uppe vid Holmenkollen. På lördagen hade jag beställt bröd, billigt och gott så jag blev imponerad! På lördagen var vi även på musikalen Cabaret och på yayas! Väldigt trevligt! 

torsdag

Förra veckan var vi ute med jobbet och åt vääärldens godaste taco! Inte visste jag att taco kunde smaka så! Efter det gick vi till Oslo camping som är en bar med minigolf, superkul!

onsdag

Vi har börjat spela ett sååå kul spel! Pandemic leagacy! Vi har hittills spelat runt 6 gånger och spelet håller på runt 20 gånger. Det roliga är att reglerna ändras hela tiden och de beslut du gör i ett spel påverkar framtida spel! Vi är besatta! :D jag och Anna sitter på lunchen och diskuterar strategier :) 

Alla hjärtans dag

Hej! 

Idag är det alla hjärtans dag! Men också tisdag hehe! Efter jobbet gick jag till gymmet och sprang en stund och sen blev det spinning :) De hade en tävling på gymmet om man kunde bära sin partner men vi vågade inte testa :) Efter det har vi bara ätit mat, god förrätt, kött och rödbetsgratäng till huvudrätt och kesella och hallon till efterrätt :)