6 år

På tisdag firar jag och Erik 6 år tillsammans! Sjukt! :) Jag är dock inte hemma då utan jag är på kurs så vi firade lite i förskott i helgen! 

Började dagen med en lång god frukost med bananpankakor innan vi gick och körde ett pass strenght and core med Marius :) Efter det åkte vi en sväng till Ikea och sen monterade vi lite Ikea när vi kom hem. Efter det spelade vi lite mario party innan vi gick till majorstuen och Yayas där vi åt mat :)

Fredag

Åh tänk att det är fredag igen! Nice! Här är triss i bilder på mig när vi var ute på en promenad i lördags :) var så ljust så kunde knappt hålla ögonen öppna ;)

Torsdag

Hej! 

Idag har vi tappat upp vår andra öl batch i flaskor! Den första vi gjorde var en stout och den senaste var en dubbel ipa. Nu ska dessa chilla ett tag och se till så det blir kolsyra i de innan vi kan testa och se om det blev bra :)

Söndag

Idag var vi på två visningar i Grünerløkka för att se på eventuella lägenheter att köpa som investering och hyra ut. Ingen av de fall oss i smaken dock. Det blev iaf en fin promenad :)