Söndag igen

Och så är årets odling igång! Har planterat chilli, tomat, majs, mynta, basilika och vattenmelon så får vi se vad som överlever. Vi åker ju lite otajmat bort två veckorn och Anna och Chris är borta samma veckor så vi har igen som kan vattna :D 

Söndag

Idag har vi haft första riktiga utedagen för i år. Vi tog motorcykeln till maxbo det är stängt på söndagar men det är en bra utgångspunkt för promenad så vi gick därifrån längs vattnet till fornebu. Superfint! Halvvägs åt vi äggmacka och drack kaffe! Haha! 

Norefjell

Bjuder på lite härliga bilder från Norefjell från två helger sedan! Sjuuukt bra väder! Vi åkte upp redan på torsdagen och så jobbade vi från Norefjell på fredagen. Ska man summera helgen så är det väll med orden spel, spel, spel, Anna fick sin förlovningsring, härlig skidåkning, god mat och bra sällskap! Vi fick även användning för våra snökedjor då vi inte kom uppför en backe! 

tisdag

I helgen var det så himla fint väder i Oslo! Jag och Erik tog det väldigt lugnt och skönt och chillade mest! Krattade även lite löv även om det snöade igen på måndagen hehe! Vi hann även med en del promenader, en tur med motorcyklarna och att brygga veteöl :)

Torsdag

Hej! 
 
Här är några bilder från när mamma, pappa och dennis var här och hälsade på och vi tog en runda på stan. Jag tog med GoPron för att testa lite och måste säga att bilderna kanske inte blev jättekul men det kan ju också bero på att det var tråkigt väder :)