Bilder från 17:de maj

Jag inte jag har lagt upp några bilder från 17:de maj än :) vi var hos Ida och Christian precis som förra året. Detta året hade Erik sin Rättviksdräkt på sig och han var jättefin! Jag hade också på mig en fin klänning som jag köpte när vi mellanlandade i Philadelphia. Vi där på champangfrukost och alla hade tagit med sig lite mat så det var väldigt mycket gott! Jag gjorde en smoothie och tog med mozzarella med tomater och parmaskinka med melon :) Efter vi varit hos Ida ett tag gick vi ner till birkelunden och lyssnade på en kör som sjöng där! USA mellanlandning

När vi skulle flyga hem från Mexico gick det först jättebra med första flyget men efter det fastnade vi i Philladelphia. Vi fick en natt på ett hotell och skulle inte flyga igen förens kvällen efteråt så vi fick en hel dag i USA också! Vi drog ut på turisttur och fick se liberty bell :) 
 
 

Mexico dag 11 + 12

Här är lite blandade bilder från de två sista dagarna i Mexico. Dessa dagarna bestod mest av chill och mys. Vi gjorde egentligen inget speciellt dessa dagar förutom hängde på hotellet. Både poolen och stranden var väldigt nice och en av dagarna var det skum party! 
 

Mexico dag 10

Började dagen med en grym frukost och sen drog vi in till stan för lite shopping :) När vi kom tillbaka blev det såklart sol och bad som alltid och på kvällen gick vi till en ny kul resturang och sen var det en show på hotellet! De som gjorde den var grymt duktiga! Sen avslutade vi kvällen på stranden med att kolla på månen :)