Mexico dag 1

Hej!
Nu har jag varit väldigt dålig på att skriva här men det beror på att jag har varit ute och rest mycket och den tiden jag har varit hemma har jag lagt på att fixa från resan, packa till ny och jobba hehe! Vi har ju dels varit två veckor i Mexico och sen var vi hemma en vecka innan vi åkte 5 dagar till Marbella med Stockholmsgänget. Det betyder dock att det finns massa bilder på lager :) 
Vi börjar med Mexico dag 1:
Först blev det en ganska lång flygtur till Mexico som faktisk gick väldigt bra! Vi hade två byten, ett i London och ett i Dallas men det kändes inte speciellt jobbigt. Vi kom fram till hotellet på natten och gick och köpte vatten och frukost då det inte ingick till dagen efter. Kan säga att vi sov väldigt gott efter att ha rest i typ 21 timmar :) 
Första dagen i Mexico så var det såklart strålande sol! Vi gick till en strand club och låg där hela dagen och chillade! Åt vår första guacamole och drack corona :) Det var väldigt fint, väldigt turkost vatten men det var lite alger vid strandkanten. På kvällen var vi båda trötta men vi gick till en resturang ganska nära hotellet och åt lite mer guacamole och tonfisk :)