Mexico dag 2

Denna resa bestämde vi oss för att vara aktiva i starten och sen ta det lite lugnare på slutet av resan. Så andra dagen åkte vi på en tur som vi bokat med viatour. Vi var sjukt nöjda med guiden och egentligen hela turen så vi funderar på att forsätta boka via viatour som kanske är lite dyrare för att få bättre kvalitet. Iaf så började vi med att åka till Chitzen itza som är ett av världens 7 undervärk. Det är ett gamal mayatempel som är väldigt häftigt rent matematiskt med vinklar som hela tiden tar hänsyn till soluppgång, solnedgång osv. Vi hade som sagt en bra guide som gav oss massa info vilket var väldigt skoj! 
Efter vi hade gått runt och svettats ett par timmar (det var helt extremt varmt) så åkte vi till en cenote och badade och åt lunch! Det var väldigt nice och skönt att svalka sig, lite väl mycket turister kanske.. Det var inte alls många turister vid Chitzen itza då vi var där väldigt tidigt.
Efter det åkte vi till en till ruin som heter coba och klättrade upp på toppen :) 
På kvällen drog vi ut på stan och gick längs gågatan tills vi hittade en trevlig resturang, tog också en sväng på stranden vilket var väldigt mysigt :)