Onsdag

Hej! 

Det blir inte alltid jättemånga inlägg här men det händer inte så mycket speciellt :) I helgen bytte vi iaf fläkten i köket, jag kan inte säga att jag älskar den men det är begränsat vad man har för möjligheter när den ska sitta under skåpet och vara kolfiber. Idag ska de nya dörrarna till överskåpen komma så det blir spännande! 
(null)

(null)

(null)

(null)

Torsdag

Woops råkade tappa tangentbordet i golvet... tur att det gick bra att trycks tillbaka tangenterna :) 
Idag ska jag på AW med tjejerna! Vi ska först till Olivias för pizza och kanske en öl innan vi går på impro teater. Vi ska se på BMI = bare moro impro som är en grupp vi har sett på flera gånger tidigare och de är sjukt roliga :) 

(null)
(null)

Måndag

Hej
Denna helgen har varit jättemysig! På lördagen gick vi på spinning med Marius och efter det blev det smoothie och korv :) När vi fått tillbaka lite mer energi gick vi upp på majorstuen och strosade runt. När vi var trötta i benen gick vi till Oslos microbryggeri och tog en öl innan vi gick hemåt igen. På kvällen blev det sushi och spel! Perfekt dag!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Alla hjärtans dag

Ser att jag har gjort alla hjärtans dag inlägg många år bakåt så jag kan inte vara sämre i år :) Detta år bestämde vi oss för att låtsas som att alla hjärtans dag inte var alla hjärtans dag. Anledningen var att Erik har så sjukt mycket på jobbet för tillfället då de har börjat köra blommor åt mäster grön och det har tagit väldigt mycket tid och jobb. Vi båda jobbade till exempel hela förra söndagen med att sortera blommor då det var morsdag i Norge. På all hjärtans dag så vill ju alla skicka blommor så därför sa vi att det blir en jobb dag istället. Därför har jag inga fancy bilder på något mat för vi åt mackor hehe! Men! Erik överraskade och hade beställt blommor till mig genom sin egna tjänst så jag fick rosor på dörren! Hehe han skrev en lapp där det stod "hoppas de kommer fram" haha! Han är allt bra söt den där Erik :)  (null)

(null)

(null)

(null)