Söndag

Hej! 

I onsdags var vi på after work med jobbet. Vi var på dattera til hagen och åt väldigt goda hamburgare. Efter det var vi på prøverøret och såg på stand up. Det var ett ställe där komiker kan prova nytt material eller där helt nya personer kan testa på att vara stand up komiker :) 
(null)

(null)

(null)

Fredag

Hej! 

Idag var en konstig dag. Det är svårt att förstå att det är sista dagen på ett jobb och att man inte kommer komma tillbaka dit på väldigt länge eller aldrig. Den platsen som jag cyklat till i 5 år kommer att ändrad från och med måndag. Alla fina kollegor som jag har haft som jag förhoppningsvis ser igen men utan att säkert veta att det kommer hända. Avslut på något fantastiskt och start på något som förhoppningsvis blir ännu bättre :D 
(null)

(null)

(null)

Torsdag

Hej!
 
Hittade lite bilder från vår rafting i somras! Så sjukt roligt!
Det är också samma dag som Erik friade så det var en väldigt bra start på dagen med rafting! Vi tyckte att denna rafting var väldigt kul och det var många bra sektioner vi åkte igenom. Superbra väder och fin natur! 
 

Måndag

Hej
Det blev ingen kräftskiva i helgen.. sjukt trist! Erik blev sjuk i torsdags men eftersom inte jag blev sjuk trodde vi det var något han ätit. Men tydligen inte.. så på lördag eftermiddag blev jag magsjuk så då var det bara att ställa in.. Innan jag blev sjuk hann vi ta en promenad på bygdøy så här kommer några bilder från det :)
(null)

(null)

(null)

Söndag

Hej! 

Jag har gått och tänkt en stund att det vore så mysigt med stora hotellkuddar i sängen men samtidigt tänkt att det är jobbigt att bädda. Men nu när vi har köpt hus och kommer ha en gästsäng så har jag varit säker på att jag vill ha det i gästsängen. Så när vi gick förbi kid i fredags och de hade 50% rabatt så slog vi till! De är så mysiga!! Dessutom kan vi ju pröva ut de nu i vår säng också :D 
(null)

(null)