nytt jobb

Jaha då har jag fått ett nytt jobb. Det är på samma jobb som jag jobbat på som innan. Jag jobbar på ba.ks & co revision som städare på helgen jobbar ca 2 timmar då. Nu ska jag börja jobba på fredagar. går i skolan till kl 12 så ska börja jobba 13,30-17,00 och dom veckorna alla andra har praktik så slutar jag kl 9 så då ska jag jobba 9,30- 17,00.
Man kan ju kasnek undra vad jag ska jobba med eller så kanske man inte bryr sig om det men jag ska jobba lite blandat som assistent typ. Eller svårt att säga men jag ska svara i telefon och sitta i telefonväxeln. Jag ska fixa fika och sortera arkiven. Lite sådana saker lite blandat. Det är mest för att jag ska se hur kontorsarbete är och om det är något jag vill jobba med i framtiden.

Nu måste jag bara lära mig lite exell så man blir bra på det. lite extra pengar varje månad är ju aldrig fel. Hatar allt med skatt bara och att man måste veta hur mycket man ska tjäna det året som kommer vet ju inte ens hur mitt liv kommer se ut hela året lixom.  plus att ica har tydligen inte dragit av 30% skatt varje lön som dom skullle utan istället gjort efter någon tabell som är helt trög så kommer säkert få betala massa restskatt med massa pengar som jag inte har. Hatart!