Uppdatering ;)

Fredagen var jättemysig! Jag, Johanna och Malin var först nere på stan och kollade runt lite. Stekte pannkakor när jag kom hem, fan  va gott det är! Sen blev det en tur till rusta där vi köpte julpynt och en julgran! Willys är obligatoriskt. Handlade bra mat, kylskåpet behövdes verkligen fyllas på! Det bästa när vi åker med Malin och Mattias är att det blir så mysigt. Som en enda stor familj. Det blir en himla massa påsar och bilen blir väldigt överfull! Ett antal vändor ifrån bilen och in i hissen senare var allt klart. Gjorde iordning creps av mina tidigare stekta pannkakor. Inte lika goda som mammas men dom funkade bra. Resten av kvällen spenderades med att kolla på film hemma hos malin och mattias.
.
Lördagen var en enda lång väntan på att det skulle bli kväll. Fixade och donade lite med allt möjligt. På kvällen gick jag upp till malin och åt lite födelsedagsmiddag då hon fyllde för ett tag sen. Emelie och Elin var där med! Senare gick vi till gripen där det var fest. Jag hade kul, rolig kväll överlag. Efter gripen gick jag hem till Emil :)
.
Nu ska jag straxt gå iväg till nautilus och köra lite spinning. Tänkte våga mig på ett styrkespinningspass idag igen. Lär bli jävligt jobbigt men det blir grymt kul! Förövrigt har Emelie flyttat in hos oss, mycket trevligt tycker jag!
.
.