Kort paus i pluggandet

Jag vet knappt vilken dag det är och ännu mindre att det faktiskt är lördag. På förmiddagen satt jag och Malin och pluggade i skolan och sen på eftermiddagen har jag pluggat hemma. Har plöjt igenom 53 sidor på två timmar nu och det tycker jag är ganska bra. Det är ju inte direkt någon skönlitteratur vi pratar om utan jobbig läsning. För att göra det hela lite roligare har jag befunnit mig på olika platser i lägenheter, balkongen, vardagsrummet och ja även garderoben ett tag. Man får ju njuta nu när man har en walk in garderob. Flyttade in sackosäcken och satte mig där, fråga inte hur jag kom på ideén men under min uppväxt har jag lärt mig att jag kan ha en del konstiga ideér.
.
Fortfarande lika stressad över att tentorna är snart och dumt nog sitter jag och pluggar på cost-benefit som inte är förens på fredag till skillnad från engelskan som är på tisdag. Många timmar imorgon ska även spenderas åt en fadderutbildning. Men sen får man ju välförtjänt lov, eller nej just det, jag ska ju plugga igen haha! fast det har jag faktiskt inget emot.
.
Annars så vet jag inte vad som har hänt mer i mitt liv. Nordea utbildningen slutade igår så nu får man börja jobba på allvar. Igår stod jag själv i kassan och jag tyckte det gick rätt bra. Åkte ut till stallet direkt efter jag kom hem och fixade med hästarna=) Hästarnas ägare klagade på att hon tycker vi mockar dåligt, vilket jag inte alls håller med om. Jag har mockat ut både Doris och Delongis boxar en gång och tycker jag ska få kred för det istället för negativa saker. Samt att både jag och Malin ställer upp och tar hästarna även fast vi har tentor och verkligen behöver all tid vi kan få till att plugga. Annars så red jag på Doris igår, skrittade ut tillsammans med en annan tjej i stallet och sen red jag på banan. Det gick faktiskt bra och det kändes som hon började lyssna lite smått på mig för första gången.
.
Efter stallet så gick jag upp till Mallan där Shaan även var så grillade vi och bakade cupcakes=) Riktigt trevligt sällskap och riktigt trevligt att man faktiskt fick en inbjudan. Haha! =)  Jaja åter till pluggandet nu!
Delongi överst och Doris underst =)