Bangkok

Hej!
 
Jag slår ihop de sista nätterna i Bangkok! Totalt bodde vi där tre nätter. Första dagen spenderades på flygande fot mellan Koh Samui och Bangkok. Vi hade bokat upphämtning från flygplatsen till hotellet vilket var väldigt smidigt. Första kvällen åkte vi till asiatique som var en mysig nattmarknad. Där åt vi mat, väldigt spännande, vi köpte en stor drink att dela på men fick in massa shotglas haha! Åt någon kostig fiskrätt som inte var helt i min smak. Efter det gick vi runt, jag shoppade ett par byxor :) Vi fick såklart massage, vilket då blev sista massagen för thailand denna gången! Efter det åkte vi paradishjulet, jag var mest rädd för det var gigantiskt! :D haha!
 
 
På andra dagen hade vi shopping på schemat! Vi gick till de största och kändaste ställerna och kollade in hur allt var! Jag hittade inte så mycket då jag hade lite svårt att veta hur jag skulle lägga upp min shopping. Men erik köpte en del kläder :) Efter shoppingen åkte vi till hotellet och la oss vid poolen! Det var happy hour så man fick två drinkar men bara betalade för en, woop woop :)
Efter det så åkte vi iväg till en sky bar där vi åt mat och delade på en flaska vin! Efter det åkte vi in mer centralt i bangkok och kollade läget. Det var en sjukt kul och lite galen kväll :) 
 
På tredje och sista dagen i Bangkok valde vi mellan shopping och att utforska staden. Olikt oss så valde vi faktiskt shopping. Erik skulle till något teknik paradis och jag ville kolla runt lite mer så sagt och gjort så blev det! Det slutade att vi kom hem med varsin Apple Watch och jag köpte en jättefin väska från DKNY. Är supernöjd över dessa köp! Efter detta åkte vi tillbaka till hotellet och låg ett par timmar vid poolen. Efter det beställde vi room service och packade eftersom vi bokat taxi från hotellet till flygplatsen kl 5 på morgonen! :)